Menu Sluit menu

AZ Turnhout zoekt verpleegkundigen

18 mei 2021

AZ Turnhout investeert in meer handen aan het bed. De komende maanden wil het ziekenhuis 50 extra verpleegkundigen aanwerven. De nieuwe collega’s zullen verspreid over de verschillende diensten aan de slag gaan. Bijna elke verpleegeenheid krijgt in de loop van dit jaar versterking. 

“Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we je voorkeuren. Op basis daarvan stellen wij enkele diensten voor die volgens ons goed bij jou zouden passen”, vertelt Maricha Meeuwis van de dienst werving en selectie. “Omdat we de balans werk-privé belangrijk vinden, bespreken we ook hoeveel dagen je per week wil werken. In ons ziekenhuis kan je halftijds (50%), voltijds (100%) en alle percentages daartussenin werken.”

Bekijk de vacature

Solliciteren kan via de vacature verpleegkundigen op onze sollicitatiewebsite. 

Meer info over ons ziekenhuis, de functie en de sollicitatieprocedure vind je op www.azturnhout.be/werken-bij-az-turnhout

Waarom zoveel extra verpleegkundigen?

We kregen vanuit het zorgpersoneelsfonds van de overheid extra middelen om te investeren in de verbetering van de arbeidsomstandighedenheden van het zorgpersoneel en een verbetering van de kwaliteit van de zorg van de patiënt. AZ Turnhout besloot om dit hele bedrag te investeren in meer handen aan het bed en neemt daarom extra verpleegkundigen aan.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.