Menu Sluit menu

Algemeen dagziekenhuis

Route

Campus Sint-Jozef: E85

Telefoon

014 44 43 40

014 44 43 46

Het algemeen dagziekenhuis verzorgt patiënten die niet moeten overnachten na hun chirurgische ingreep, na hun onderzoek, of na hun infuustherapie.

Opnames in het dagziekenhuis zijn korte opnames. Bij dagopnames (bv.coloscopie) is het niet toegestaan dat een eventuele begeleider bij de patiënt op de kamer blijft. De begeleider kan, indien gewenst, wel tijdig opgebeld worden om mee aanwezig te zijn bij het gesprek met de arts achteraf ter bespreking van de resultaten.

    Hoofdverpleegkundige

    Kristel Couwberghs

    kristel Couwberghs

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Een behandeling met Entyvio
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Een behandeling met Octagam
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Een behandeling met Remicade
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Toedienen van een PAN-infuus
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom in het algemeen dagziekenhuis
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.