Menu Sluit menu

Mijn dossier

Uw patiëntendossier raadplegen

Een ziekenhuis is verplicht om voor iedere patiënt een dossier aan te leggen, waarin medische, verpleegkundige en paramedische gegevens bewaard worden. Dit is noodzakelijk om u een optimale verzorging te kunnen garanderen en continuïteit tussen zorgverleners te kunnen garanderen. 

Het patiëntendossier is strikt vertrouwelijk en niet toegankelijk voor derden. De enige zorgverleners die aan de informatie in uw patiëntendossier kunnen, zijn zij die op het moment van uw  verblijf, aan uw zorg te pas komen en dus een ‘therapeutische (of  zorg)relatie’ met u hebben. Deze zorgverleners zijn gebonden door het beroepsgeheim.

Via het portaal mynexuzhealth.be kunt u op dit moment als patiënt van AZ Turnhout aan uw medische verslagen, afspraken, laboresultaten en medische beelden van ons ziekenhuis. U kan via dit portaal ook online afspraken maken bij onze artsen (voorlopig enkel bij onze orthopedisten) en bij de osteopaten. Van andere 'mynexuz-ziekenhuizen' is het mogelijk dat u ook andere rubrieken kunt raadplegen zoals facturen.

Naar uw patiëntendossier

Het elektronisch patiëntendossier zal de komende jaren stap voor stap meer info bevatten waar u zelf aan kunt. Meer hierover leest u op deze website of in onze flyer en brochure. 

Heeft u uw medisch dossier graag altijd bij de hand? Installeer dan de app. 
U vindt de applicatie op de Google Play Store en de App Store.

 

Vul je persoonlijke gegevens aan

Vergeet ook niet uw persoonlijke gegevens zoals gsm-nummer en e-mailadres aan te vullen in mynexuz. Zo krijgt u van ons automatisch een sms of mail als herinnering aan een afspraak voor een raadpleging. Indien u dit wenst kunnen artsen u ook documenten of vragenlijsten toesturen.

Meer info en vragen

Met alle vragen over uw online patiëntendossier, het gebruik van de website of de installatie van de app kan u terecht bij ons team digitale dienstverlening. 

  • tel: 014 44 48 80
  • mail: patientenportaal@azturnhout.be
  • face-to-face: elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur in de inkomhal van campus Sint-Jozef.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.