Menu Sluit menu

Neus-, Keel- en Oorziekten

De NKO artsen zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van neus-, keel- en oorproblemen, alsook van hoofd- en halsproblemen.

Afspraak maken

014 40 67 50

Teleconsultatie (de arts belt u binnen de 2 werkdagen)

Online via uw patiëntendossier: www.mynexuzhealth.be

Afspraak annuleren of vragen stellen: secretariaat.nko@azturnhout.be 

Route raadpleging

campus Sint-Elisabeth: B71

campus Sint-Jozef: D49

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Indien uw gezondheid het toe laat, zien u het liefst alleen op de afspraak. Er is maximum één begeleider toegestaan. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Soms is onze dienst telefonisch moeilijk bereikbaar. Voor niet-dringende (administratieve) zaken, kan u een mail sturen via secretariaat.nko@azturnhout.be. 

Ook is er een mogelijkheid om voor niet-dringende zaken een teleconsultatie aan te vragen. Vul onderstaand formulier in en onze artsen contacteren u telefonisch binnen de 2 werkdagen. Hierbij kan de NKO arts de ernst van uw probleem inschatten en u telefonisch advies geven. Indien nodig plannen we alsnog een dringende consultatie met u in. U kan ook een teleconsultatie aanvragen, indien u de arts wil spreken over bv medicatiegebruik, opvolging van uw probleem. 

Indien u symptomen van het coronavirus vertoont, mag u niet op raadpleging komen.

Hebt u één van de onderstaande symptomen, contacteer dan eerst uw huisarts.

 • Luchtwegsymptomen: hoest, keelpijn of kortademigheid
 • Koorts > 37,5°C
 • Verminderde geur of smaak dat recent is ontstaan

Uw huisarts kan u dan gericht advies geven en mogelijk zal er eerst een Corona-test dienen uitgevoerd te worden.

Aanvraag teleconsultatie

Opgelet

Wij begrijpen dat afspraken niet altijd kunnen worden nagekomen en dat er iets kan tussen komen. Wel vragen we u dit tijdig door te geven via secretariaat.nko@azturnhout.be of telefonisch via 014 40 67 50. Zo kunnen andere patiënten sneller verder geholpen worden en vermijden we lange wachttijden voor andere patiënten.

 

Indien een afspraak niet wordt nagekomen en/of niet tijdig wordt geannuleerd, zien wij ons genoodzaakt om administratieve kosten (27,15 euro) aan te rekenen. 

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Bijschildklieroperatie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Branchiogene cyste wegname
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Desensibilisatie allergie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Een kropgevoel in de keel
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Endoscopische sinusoperatie (FESS)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Lipspeekselklierbiopsie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Nazorg bij neus-keel-ooroperatie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Neuscorrectie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Neusseptumcorrectie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Ooroperatie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.