Menu Sluit menu

Snel je testresultaat via mynexuzhealth

19 oktober 2020

Er zijn heel wat huisartsen in onze regio die hun stalen laten analyseren in het labo van AZ Turnhout. Ook de coronatesten van het triagecentrum campus Blairon worden in ons labo geanalyseerd.

Van zodra het resultaat van een COVID-test beschikbaar is, wordt het onmiddellijk getoond in uw online elektronisch dossier, ook wel gekend als mynexuzhealth. Op die manier weet de patiënt zo snel mogelijk of isolatie nog nodig is of dat deze mag worden stopgezet en is het niet meer nodig om uw huisarts op te bellen om uw resultaat op te vragen. Ouders van kinderen jonger dan 16 jaar kunnen ook het testresultaat van hun kinderen zien.

Het heeft geen zin om naar het ziekenhuis of ons labo te bellen om je resultaat te  weten te komen! Enkel via je huisarts of via mynexuzhealth kom je zo snel het kan te weten of je positief of negatief getest bent. Er worden dagelijks enorm veel stalen getest in ons labo, dus gelieve even geduld te hebben. Sowieso krijg je je resultaat. 

Meer info: www.azturnhout.be/nieuws/resultaat-coronatest-onmiddellijk-zichtbaar-uw-online-patientendossier-mynexuzhealth

 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.