Menu Sluit menu

Orthopedie

U kan bij de dienst orthopedie terecht voor aandoeningen aan botten, spieren, gewrichten of pezen. Ook bij breuken, sport- of andere letsels, kan de orthopedist u verder helpen.

De orthopedisten in AZ Turnhout  zijn elk gespecialiseerd in hun eigen domein. Per gewricht staan er 2 specialisten tot uw beschikking.

Afspraak maken

campus Sint-Elisabeth: 014 40 62 83

campus Sint-Jozef: 014 44 44 30

online via uw patiëntendossier: www.mynexuz.be

Route raadpleging

campus Sint-Elisabeth: B57

campus Sint-Jozef: D40

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Indien uw gezondheid het toe laat, zien u het liefst alleen op de afspraak. Er is maximum één begeleider toegestaan. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Aanpassingen aan het dagelijkse leven na schouderchirurgie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: AC Luxatie (ontwrichting sleutelbeen)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: ALIF
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Artroscopie knie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Bankart
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Carpal tunnel syndroom
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Discus Hernia
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Duimprothese
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Four Corner Artrodese
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Ganz Peri-Acetabulaire Osteotomie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.