Menu Sluit menu

Echobeelden op je smartphone

27 september 2019

De echobeelden van je toekomstig kindje altijd en overal ter wereld bij de hand? Als het aan AZ Turnhout ligt is dit niet langer toekomstmuziek. Via het online platform www.mynexuzhealth.be kan je eenvoudig en veilig aan je medisch dossier met doktersverslagen, radiologische beelden, afspraken, laboresultaten en facturen van AZ Turnhout.

“Achter de schermen zijn we reeds geruime tijd bezig met het uitwerken van allerhande mogelijke digitale toepassingen die de dienstverlening naar onze patiënten efficiënter, sneller en klantvriendelijker kan maken.” Zo stelt Guy Tormans, directeur administratief en financieel departement. “De komst van het platform www.mynexuzhealth.be dat de patiënt de mogelijkheid biedt om online zijn patiëntendossier te raadplegen, is een enorme troef. Niet enkel verslagen of afspraken zijn online te vinden, maar ook gerichte vragenlijsten, laboresultaten, de NIPT-test (belangrijke test voor zwangeren), radiologische beelden zijn terug te vinden op mynexuzhealth.” 

“En nu dus ook echobeelden die de gynaecologen via het online platform aanbieden aan toekomstige ouders.”  Vult Steven van Calenbergh, medisch diensthoofd gynaecologie AZ Turnhout, aan. “Natuurlijk is het uitermate belangrijk dat de beelden geïnterpreteerd worden door een gynaecoloog en dat ze samen met de patiënt worden besproken. Dit persoonlijk kader is en blijft noodzakelijk om tot een juist begrip van het beeldmateriaal te komen.  Maar dat geldt voor alle medische verslagen en radiologische beelden die te vinden zijn op mynexuzhealth.”

AZ Turnhout zet volledig in op een verregaande digitale dienstverlening. Lees het volledig persbericht.

www.azturnhout.be/mijndossier.
 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.