Menu Sluit menu

Gynaecologie

De gynaecologen van AZ Turnhout volgen vrouwen op tijdens hun zwangerschap en de bevalling. Ook koppels waarbij een zwangerschap uitblijft, kunnen terecht bij de gynaecoloog.

Daarnaast onderzoeken en behandelen de artsen afwijkingen of problemen van de gynaecologische organen. De gynaecologen zijn ook verbonden aan de bekkenbodemkliniek, borstkliniek en menopauzekliniek.

Meer info over de dienst vindt u hieronder of op www.gynesis.be.

Afspraak maken

Route raadpleging

campus Sint-Jozef: C20

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Voor de dienst gynaecologie zullen de patiënten met uitgestelde raadplegingen, behandelingen zoals fertiliteitspatiënten en ingrepen  door ons gecontacteerd worden. Mogen wij uw begrip vragen dat het enige tijd kan duren vooraleer we u op de hoogte brengen over uw nieuwe afspraak. We doen onze uiterste best om u zo spoedig mogelijk te contacteren en te informeren. We zullen niet iedereen onmiddellijk kunnen helpen. We proberen afspraken te herplannen volgens urgentiegraad.  U kan, zoals steeds, natuurlijk steeds bij urgenties bij uw huisarts en bij ons terecht.

We vragen ook om ons secretariaat over uitgestelde afspraken, behandelingen of ingrepen niet zelf te contacteren. De telefonische wachtrijen zijn momenteel enorm lang en het reorganiseren wordt hierdoor vertraagd.

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Kindje op komst: Enquête prenatale raadplegingen bij de vroedvrouwen
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninfomatie: Intra-Uteriene inseminatie IUI
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie Preventie van lymfoedeem onderste ledematen
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Bekkenbodemfysiotherapie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Curretage
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Diagnostische laparoscopie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Hysterectomie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Incontinentie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Operatieve hysteroscopie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Operatieve laparoscopie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.