Menu Sluit menu

Dagziekenhuis oncologie

Het dagziekenhuis oncologie is gespecialiseerd in het correct en efficiënt toedienen van cytostatica (chemotherapie) en het toedienen van bloedproducten aan patiënten met een oncologische of hematologische aandoening .

Route

Campus Sint-Elisabeth: A08

Kamers

001 - 017

Telefoon

014 40 60 08

Om elkaar te beschermen tegen besmetting met het coronavirus, is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden. Daarom mag er geen bezoeker bij de patiënt blijven tijdens de behandeling op het oncologisch dagziekenhuis. Tijdens de raadpleging bij de arts mag de patiënt wel een partner of vertrouwenspersoon meenemen.

Indien begeleiding bij behandeling nodig is, mag u de patiënt begeleiden tot aan de wachtzaal. De plaatsen zijn hier beperkt dus ga als begeleider niet mee in de wachtzaal zitten. U kan uw telefoonnummer doorgeven aan de verpleging en zij zullen vanaf dan de begeleiding en de zorg voor uw naaste overnemen. Als de behandeling afgelopen is, zal de verpleging de begeleiding contacteren wanneer de patiënt dit zelf niet kan. 

    Hoofdverpleegkundige

    Ann Bogaerts

    An Bogaerts oncologisch dagziekenhuis

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie : Topotecan
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie Therapie: Atezolizumab (Tecentriq®)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Alimta
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Behandeling met hoge activiteit Jodium
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Carbo-Paclitaxel-pembrolizumab
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Carbo-Pemetrexed-Pembrolizumab
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Chemotherapie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Cisplatine - Alimta
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Durvalumab
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Haaruitval ten gevolge van chemotherapie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.