Menu Sluit menu

Cardiologie

Route

Campus Sint-Elisabeth: A68

Kamers

401 - 448

Telefoon

verpleegafdeling: 014 40 64 01

raadpleging bij een cardioloog: 014 40 64 61 (campus Sint-Elisabeth) of 014 44 44 12 (campus Sint-Jozef)

Bezoekuren

weekdagen: 18.00 - 19.00 uur
weekend: 15.00 - 19.00 uur
(beperkte bezoekuren door coronacrisis)

Uitzondering CCU (kamers 417-424) : Patiënten die verblijven op CCU (hartbewaking) hebben nood aan veel rust. Daarom is er in het weekend ook enkel bezoek mogelijk van 18.00 tot 19.00u.

Coronavirus: beperkt bezoek

De algemene regel in ons ziekenhuis is dat bezoek niet is toegestaan. Palliatieve patiënten zijn een uitzondering op deze regel, zij mogen bezoek krijgen volgens de afspraken die de behandelende arts met de patiënten maakt. Met toestemming van de hoofdarts kan de behandelende arts bezoek ook uitzonderlijk toelaten indien hij/zij dit nodig vindt voor het welzijn van de patiënt.

Indien u op bezoek mag komen, dan moet u met heel wat zaken rekening houden. Lees alle afspraken voor bezoek hier. 

Wie verblijft op deze afdeling?

De dienst Cardiologie – Hartbewaking (CCU) – Vaat- en thoraxheelkunde staat in voor de behandeling en verzorging van patiënten met hartziekten. Ook patiënten die een vaat- of thoraxingreep ondergingen, verblijven op deze dienst. 

Het verpleegkundig team tracht samen met de cardiologen en de vaatchirurgen een kwalitatief hoogstaande en patiëntgerichte zorg aan te bieden. Een zorg waarbij we aandacht hebben voor de individuele behoeftes van de patiënt.

    Hoofdverpleegkundige

    Jan Colman

    Jan Colman

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Telemetrie op cardiologie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op de afdeling cardiologie - hartbewaking (CCU) - vaat- en thoraxheelkunde
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op de afdeling CPU (Chest Pain Unit)
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.