Menu Sluit menu

Dagziekenhuis geriatrie

Route

Campus Sint-Elisabeth - A85

Telefoon

014 40 66 01

De dienst geriatrie staat in voor de behandeling en verzorging van bejaarde patiënten (75-plussers) met een complex ziektebeeld. De patiënt op geriatrie kampt vaak met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Naast lichamelijk zorg bieden we de patiënt ook psychische en sociale ondersteuning.

    Hoofdverpleegkundige

    Milena Hadjieva

    Milena Hadjieva

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Secundaire preventie van osteoporotische fracturen (bruggen bouwen voor betere botten)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.