Menu Sluit menu

Pneumologie

Route

Campus Sint-Elisabeth: A45

Kamers

201 - 228

Telefoon

Bezoekuren

Op deze afdeling verzorgen we tijdelijk enkel covid-patiënten. Bezoek is hier niet mogelijk.

De verpleegafdeling longziekten is tijdelijk ingericht als covid-eenheid. We verzorgen hier enkel patiënten die besmet zijn met het coronavirus en patiënten met symptomen van het virus waarbij we nog wachten op het testresultaat. Alle patiënten liggen in isolatie.

Omdat de patiënten (mogelijk) besmet zijn met het virus, kunnen we geen bezoek toelaten zo lang de patiënt op deze afdeling verblijft.

Op de dienst pneumologie (longziekten) wordt de patiënt met de beste zorgen omringd door een multidisciplinair team. Artsen en zorgverleners van verschillende medische disciplines overleggen regelmatig en werken voor elke patiënt een behandeling uit op maat, die zo goed mogelijk aansluit bij de specifieke noden en wensen. Het team streeft ernaar om uw herstel zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat u weer snel naar uw vertrouwde omgeving kunt.

    Hoofdverpleegkundige

    Joris Van Hoorenbeeck

    Joris Van Hoorenbeeck

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Longrevalidatie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Thoracoscopie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op de afdeling pneumologie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.