Menu Sluit menu

Kortverblijf

Route

Campus Sint-Jozef: E75

Kamers

301 - 318

Telefoon

014 44 42 89

Bezoekuren

weekdagen: 18.30 - 19.30 uur
weekend: 15.30 - 19.30 uur

(beperkte bezoekuren wegens coronacrisis)

Coronavirus: beperkt bezoek

De algemene regel in ons ziekenhuis is dat bezoek niet is toegestaan. Palliatieve patiënten zijn een uitzondering op deze regel, zij mogen bezoek krijgen volgens de afspraken die de behandelende arts met de patiënten maakt. Met toestemming van de hoofdarts kan de behandelende arts bezoek ook uitzonderlijk toelaten indien hij/zij dit nodig vindt voor het welzijn van de patiënt.

Indien u op bezoek mag komen, dan moet u met heel wat zaken rekening houden. Lees alle afspraken voor bezoek hier. 

Wie verblijft op kortverblijf?

De dienst kortverblijf staat in voor de behandeling en verzorging van hoofdzakelijk heelkundige en nefropatiënten, die maximaal zes dagen (vijf nachten) in het ziekenhuis zullen verblijven. Deze kortdurende verblijven gebeuren enkel in de week, nooit in of tijdens het weekend. De afdeling is dus gesloten van zaterdagnamiddag tot maandagochtend.

    Hoofdverpleegkundige

    Guy Van Gestel

    Guy Van Gestel kortverblijf

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Welkom op kortverblijf campus Sint-Jozef (3A)
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.