Menu Sluit menu

SP locomotorische revalidatie

Route

Campus Sint-Jozef: E16

Kamers

51 - 67

Telefoon

Bezoekuren

weekdagen: 17.30 - 18.30 uur
weekend: 14.30 - 18.30 uur

(beperkte bezoekuren wegens coronacrisis)

Coronavirus: beperkt bezoek

De algemene regel in ons ziekenhuis is dat bezoek niet is toegestaan. Palliatieve patiënten zijn een uitzondering op deze regel, zij mogen bezoek krijgen volgens de afspraken die de behandelende arts met de patiënten maakt. Met toestemming van de hoofdarts kan de behandelende arts bezoek ook uitzonderlijk toelaten indien hij/zij dit nodig vindt voor het welzijn van de patiënt.

Indien u op bezoek mag komen, dan moet u met heel wat zaken rekening houden. Lees alle afspraken voor bezoek hier. 

Wie verblijft er op SP locomotorische revalidatie?

De dienst SP locomotorische revalidatie is geen ziekenhuisafdeling, maar een revalidatieafdeling. Wij zorgen ervoor dat de patiënt zo optimaal mogelijk terug naar huis kan gaan.

Onze dienst spitst zich toe op het revalideren van problemen van het bewegingsstelsel. Bijvoorbeeld na een ingreep aan de heup, knie, schouderoperatie, amputatie of na algemene zwakte van uw lichamelijke toestand als gevolg van een ziekte of (verkeer)trauma.

    Hoofdverpleegkundige

    Ine Vos

    Ine Vos

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Welkom op de afdeling SP locomotorische revalidatie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.