Menu Sluit menu

Psychiatrie (PAAZ)

Route

Campus Sint-Jozef: D23

Kamers

1 - 23

Telefoon

Bezoekuren

20 - 20.30 uur (beperkte bezoekuren wegens coronacrisis)

Coronavirus: beperkt bezoek

Vanaf dinsdag 2 juni kunnen patiënten op de PAAZ weer bezoek ontvangen. Bij korte opnames raden we bezoek voorlopig nog af. Hoe minder personen er in het ziekenhuis komen, hoe kleiner de kans op besmetting met het coronavirus.

Komt u op bezoek, dan moet u met heel wat zaken rekening houden. Zo mag elke patiënt dagelijks maar één bezoeker ontvangen. Zowel de bezoeker als de patiënt dragen tijdens het bezoek een mondmasker en bezoek kan enkel op de kamer. Blijf thuis wanneer u een symptoom van het coronavirus heeft.

Lees alle afspraken voor bezoek hier. 

Wie verblijft er op de PAAZ?

Patiënten die bij de dienst psychiatrie in behandeling komen, beschouwen we als personen die zijn vastgelopen in hun denken, voelen en doen. We willen samen met de patiënt en de mensen rondom hem ontdekken hoe dit is kunnen gebeuren en wat er aan de situatie veranderd kan worden.

    Hoofdverpleegkundige

    Koen Dirx

    Koen Dirx

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Afzondering op de psychiatrische afdeling
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op de afdeling psychiatrie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.