Menu Sluit menu

SP neuro

Route

Campus Sint-Elisabeth: A39

Kamers

230 - 254

Telefoon

Bezoekuren

 

Op deze afdeling verzorgen we tijdelijk enkel personen waarbij we vermoeden dat ze besmet zijn met het coronavirus. Bezoek is hier niet mogelijk.

De verpleegafdeling SP neuro is tijdelijk ingericht als transit-eenheid. We verzorgen hier enkel patiënten met symptomen van het virus waarbij we nog wachten op het testresultaat. Alle patiënten liggen in isolatie.

Omdat de patiënten (mogelijk) besmet zijn met het virus, kunnen we geen bezoek toelaten zo lang de patiënt op deze afdeling verblijft.

Wie verblijft op SP neuro?

SP neuro is een revalidatieafdeling waar we patiënten - met een tijdelijke of definitieve beperking ten gevolge van een neurologische aandoening - een individueel gerichte gespecialiseerde revalidatiebehandeling geven. We verstaan hieronder mensen die bijvoorbeeld een beroerte hebben gehad, mensen met gangproblemen, MS- patiënten, ...

Tijdens de revalidatie streven we naar een zo groot mogelijke functionele zelfredzaamheid, zodat de patiënt terug naar huis of een geschikte woonomgeving kan. Het behandelteam werkt interdisciplinair en bestaat uit artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werker en een psycholoog.

    Hoofdverpleegkundige

    Nadine Vloemans

    Nadine Vloemans

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Maatregelen om een beroerte te voorkomen
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Schouderpijn bij de hemiplegische patiënt (HSP)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Vrijheidsbeperkende maatregelen bij kwetsbare patiënten
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op Sp neuro
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.