Menu Sluit menu

Sociale dienst

Route

Campus Sint-Elisabeth: B63

Campus Sint-Jozef: D12

Telefoon

Campus Sint-Jozef: 014 44 41 20

Campus Sint-Elisabeth: 014 40 68 30

 Wanneer u (of uw naaste) in AZ Turnhout bent opgenomen of in behandeling bent, kunt u terecht bij de sociale dienst met volgende vragen:

 • Vragen van persoonlijke, familiale, sociale, financiële of administratieve aard die te maken hebben met uw ziekte of behandeling. 
 • Bemiddeling, advies of informatie naar aanleiding van uw ontslag uit het ziekenhuis. Let op : vele hulp- of opvangmogelijkheden zijn schaars en moet u vroegtijdig aanvragen. Denk aan herstelverlof, revalidatie, kortverblijf, woonzorgcentrum, thuisverpleging, poets-of gezinshulp, warme maaltijden,… Vraag hiervoor zo snel mogelijk een afspraak met de sociale dienst. 
 • Ondersteuning in momenten van angst, onzekerheid of verlies van een dierbare. 
 • Praktische regelingen zoals het zoeken van een tolk, zorg voor kinderopvang, het verblijf van een ouder in het ziekenhuis,… 
 • Allerlei bezorgdheden waarbij een vertrouwelijk gesprek misschien al oplucht

Vraag naar ondersteuning van de sociale dienst via uw arts of verpleegkundige van de afdeling. U kunt onze sociaal werkers ook rechtstreeks contacteren.

Contactlijst sociaal werkers

  Diensthoofd

  Hilde Michiels

  Hilde Michiels

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie: Alles wat een mantelzorger moet weten bij het verlenen van zorg
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Kanker - een ingrijpend proces - Psychosociale ondersteuning
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Sociale voorzieningen voor de oncologische patiënt
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Yolo - opvangruimte voor kinderen van (groot)ouders met kanker
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.