Menu Sluit menu

Sociale dienst

Route

Campus Sint-Elisabeth: B63

Campus Sint-Jozef: D12

Telefoon

Campus Sint-Jozef: 014 44 41 20

Campus Sint-Elisabeth: 014 40 68 30

 Wanneer u (of uw naaste) in AZ Turnhout bent opgenomen of in behandeling bent, kunt u terecht bij de sociale dienst met volgende vragen:

 • Vragen van persoonlijke, familiale, sociale, financiële of administratieve aard die te maken hebben met uw ziekte of behandeling. 
 • Bemiddeling, advies of informatie naar aanleiding van uw ontslag uit het ziekenhuis. Let op : vele hulp- of opvangmogelijkheden zijn schaars en moet u vroegtijdig aanvragen. Denk aan herstelverlof, revalidatie, kortverblijf, woonzorgcentrum, thuisverpleging, poets-of gezinshulp, warme maaltijden,… Vraag hiervoor zo snel mogelijk een afspraak met de sociale dienst. 
 • Ondersteuning in momenten van angst, onzekerheid of verlies van een dierbare. 
 • Praktische regelingen zoals het zoeken van een tolk, zorg voor kinderopvang, het verblijf van een ouder in het ziekenhuis,… 
 • Allerlei bezorgdheden waarbij een vertrouwelijk gesprek misschien al oplucht

Vraag naar ondersteuning van de sociale dienst via uw arts of verpleegkundige van de afdeling. U kunt onze sociaal werkers ook rechtstreeks contacteren.

Contactlijst sociaal werkers

  Diensthoofd

  Hilde Michiels

  Hilde Michiels

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Alles wat een mantelzorger moet weten bij het verlenen van zorg
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Kanker - een ingrijpend proces - Psychosociale ondersteuning
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Sociale voorzieningen voor de oncologische patiënt
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Yolo - opvangruimte voor kinderen van (groot)ouders met kanker
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.