Menu Sluit menu

Dagziekenhuis psychiatrie

Route

Campus Sint-Jozef - D22

Telefoon

014 44 42 59

Het psychiatrisch dagziekenhuis richt zich in de dagtherapie op (jong)volwassenen en ouderen die merken dat ze vastlopen in hun denken, voelen en doen. Samen met de patiënt ontdekken we hoe dit is kunnen gebeuren en wat er aan de situatie veranderd kan worden, rekening houdend met zijn verwachtingen en eigenheid.

    Hoofdverpleegkundige

    Koen Dirx

    Koen Dirx

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Folder dagziekenhuis psychiatrie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom in het psychiatrisch dagziekenhuis
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.