Menu Sluit menu

Mijn dossier

Uw patiëntendossier raadplegen

Een ziekenhuis is verplicht om voor iedere patiënt een dossier aan te leggen, waarin medische, verpleegkundige en paramedische gegevens bewaard worden. Dit is noodzakelijk om u een optimale verzorging te kunnen garanderen en continuïteit tussen zorgverleners te kunnen garanderen. 

Het patiëntendossier is strikt vertrouwelijk en niet toegankelijk voor derden. De enige zorgverleners die aan de informatie in uw patiëntendossier kunnen, zijn zij die op het moment van uw  verblijf, aan uw zorg te pas komen en dus een ‘therapeutische (of  zorg)relatie’ met u hebben. Deze zorgverleners zijn gebonden door het beroepsgeheim.

Via het portaal Nexuzhealth kunt u op dit moment als patiënt aan uw medische verslagen, afspraken en facturen van het ziekenhuis. 

Naar uw patiëntendossier

Het elektronisch patiëntendossier zal de komende jaren stap voor stap meer info bevatten waar u zelf aan kunt. Meer hierover leest u op deze website of download de flyer. 

Heb je jouw medisch dossier graag altijd bij de hand? Installeer dan de app. 
Je vindt de applicatie op de Google Play Store
(App voorlopig nog niet beschikbaar op iOS. Je kan wel gebruik maken van de codekaart in combinatie met Safari om in te loggen op www.mynexuzhealth.be)

Vergeet ook niet je persoonlijke gegevens zoals gsm-nummer en e-mailadres aan te vullen in mynexuz. Zo krijg je van ons automatisch een sms of mail als herinnering aan een afspraak voor een raadpleging. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.