Menu Sluit menu

Plastische chirurgie

De chirurgen van de dienst plastische heelkunde herstellen de vorm en functie van bepaalde lichaamsdelen. Ze zijn gespecialiseerd in zowel reconstructieve (herstel) als esthetische chirurgie.

Afspraak maken

Voor een afspraak bij dr. Vanschoonbeek, plastisch chirurg in AZ Turnhout: 014 40 61 75.

Voor een afspraak bij dr. Vermeylen:  014 41 66 89.
Dr. Vermeylen houdt enkel raadplegingen in zijn privépraktijk: Vogelzang 3 bus 11, Turnhout.

Route raadpleging

campus Sint-Jozef: D23

campus Sint-Elisabeth: B60

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Begeleiders zijn slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Vanaf maandag 4 mei zullen de activiteiten op de dienst plastische heelkunde gedeeltelijk hervat worden.

Reeds geplande afspraken

Als u reeds een afspraak gepland heeft dan zal deze afspraak onveranderd doorgaan indien u niets hoort van ons secretariaat. 

Geannuleerde afspraken

Indien uw afspraak de voorbije weken werd geannuleerd omwille van de coronacrisis, zal er een nieuwe afspraak ingepland worden door het secretariaat (dit kan telefonisch, via SMS, mail of brief gebeuren). 

Nieuwe patiënten

Aangezien het momenteel (nog) niet mogelijk is om een normale raadplegingsactiviteit aan te bieden, geven we in eerste plaats voorrang aan het herplannen van de geannuleerde afspraken en aan dringende problemen.

Nieuwe patiënten zullen ingepland worden vanaf 18 mei. U mag hiervoor contact opnemen met het secretariaat plastische heelkunde op het nummer 014 40 61 75 of per mail info@dokterannesophievanschoonbeek.be.

Ingrepen

Slechts enkele van de geplande operaties kunnen doorgaan gedurende de eerste twee weken van mei. Ook zijn er verschuivingen mogelijk in datum en uur van de ingreep. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Voor alle ingrepen (ambulant, dagopname en hospitalisatie) wordt u gecontacteerd door onze dienst. Wij vragen u daarom ook met aandrang om hiervoor niet zelf te bellen, zodat onze opstart zo soepel mogelijk kan verlopen.

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.