Menu Sluit menu

Nefrologie - Diabetologie - Endocrinologie

De artsen van de dienst nefrologie - diabetologie - endocrinologie volgen vooral patiënten met nierproblemen, diabetes en hormoon- of stofwisselingsziekten op.

Afspraak maken

Route raadpleging

campus Sint-Jozef: E09

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Indien uw gezondheid het toe laat, zien u het liefst alleen op de afspraak. Er is maximum één begeleider toegestaan. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Jozef. 

Campus Sint-Jozef

Adres: Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

  • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Patiënteninformatie : nierbiopsie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Diabeteseducatie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Diabetische ketoacidose
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Diabetische voet
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Dialysekatheter
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.