Menu Sluit menu

Anesthesie

De anesthesist zorgt ervoor dat een patiënt geen pijn ervaart tijdens een ingreep. Tijdens en de eerste uren na de operatie houdt hij ook nauwlettend de ademhaling, bloeddruk, pols en vochtverlies van de patiënt in de gaten en reageert wanneer nodig. Deze taken neemt de anesthesist ook op op de afdelingen intensieve zorgen en spoed. In het pijncentrum van AZ Turnhout werken ook anesthesisten als pijnarts.

Afspraak maken

voor een preoperatieve raadpleging: 014 44 42 71

voor het pijncentrum: 014 44 42 71

Route raadpleging

Pijncentrum - campus Sint-Jozef: E61

Pijncentrum inspuitingen - campus Sint-Jozef: E64

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Anesthesie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Behandeling ganglion impar
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: PCA-pomp (pijnpomp)
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.