Menu Sluit menu

Nieuwe afspraken worden bij voorkeur gemaakt door de huisarts of de verwijzende specialist. Op die manier kan er voor gezorgd worden dat u een afspraak krijgt bij de arts die het meest geschikt is om uw aandoening te behandelen. Bovendien kunnen belangrijke gegevens zo onmiddellijk worden uitgewisseld. 

Mogen wij u vragen steeds een juiste medicatielijst mee te brengen naar uw afspraak.

De raadplegingsuren en campus van de artsen vindt u op hun individuele pagina

Afspraak maken

campus Sint-Jozef: 014 44 44 35 (of 014 44 44 23)

campus Sint-Elisabeth: 014 40 61 80

(enkel mogelijk tijdens werkuren)

Route raadpleging

campus Sint-Jozef: D25

campus Sint-Elisabeth: B60

Opgelet

Raadplegingen voor algemene en abdominale heelkunde gaan op beide campussen door. Bij het vastleggen van uw afspraak zullen de secretariaatsmedewerkers vertellen op welke campus u wordt verwacht.

Afspraak wijzigen of annuleren

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen. Indien u niet aanwezig kunt zijn op een afspraak, gelieve dan tijdig te verwittigen.

Bereikbaarheid

Locatie op campus Sint-Elisabeth

Volg route B60.

Na inschrijving op het gelijkvloers aan de inschrijvingsloketten (voorbij het winkeltje), loopt u verder voorbij de inschrijvingen en neemt u links de liften of trap naar de tweede verdieping. Achteraan de lange gang vindt u de onthaalbalie van poli heelkunde op locatie B60. Bij afwezigheid wordt u vooraan geholpen aan de onthaalbalie op locatie B58.

Locatie op campus Sint-Jozef

Volg route D25.

Na uw inschrijving in de inkomhal van het ziekenhuis, loopt u verder tot aan het winkeltje. Daar neemt u de trap of de lift naar de eerste verdieping. Meld u daar aan bij de onthaalbalie.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.