Menu Sluit menu

Nieuwe afspraken worden bij voorkeur gemaakt door de huisarts of de verwijzende specialist. Op die manier kan er voor gezorgd worden dat u een afspraak krijgt bij de arts die het meest geschikt is om uw aandoening te behandelen. Bovendien kunnen belangrijke gegevens zo onmiddellijk worden uitgewisseld. Afspraken kunnen op lange termijn worden gepland en zo nodig worden aangepast in geval van onvoorziene afwezigheid van een arts.

Afspraak maken

campus Sint-Jozef: 014 44 44 35 (of 014 44 44 23)

campus Sint-Elisabeth: 014 40 61 80

(enkel mogelijk tijdens werkuren)

Route raadpleging

campus Sint-Jozef: D25

campus Sint-Elisabeth: B60

Opgelet

Raadplegingen voor algemene en abdominale heelkunde gaan op beide campussen door. Bij het vastleggen van uw afspraak zullen de secretariaatsmedewerkers vertellen op welke campus u wordt verwacht.

Afspraak wijzigen of annuleren

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen. Indien u niet aanwezig kunt zijn op een afspraak, gelieve dan tijdig te verwittigen.

Bereikbaarheid

Locatie op campus Sint-Elisabeth

Volg route B60.

Na inschrijving op het gelijkvloers aan de inschrijvingsloketten (voorbij het winkeltje), loopt u verder voorbij de inschrijvingen en neemt u links de liften of trap naar de tweede verdieping. Achteraan de lange gang vindt u de onthaalbalie van poli heelkunde op locatie B60. Bij afwezigheid wordt u vooraan geholpen aan de onthaalbalie op locatie B58.

Locatie op campus Sint-Jozef

Volg route D25.

Na uw inschrijving in de inkomhal van het ziekenhuis, loopt u verder tot aan het winkeltje. Daar neemt u de trap of de lift naar de eerste verdieping. Meld u daar aan bij de onthaalbalie.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.