Menu Sluit menu

Nocturne: de gynaecoloog - zorg voor elke vrouw van A tot Z

Waar: campus Sint-Jozef - Troevenzaal (route C75)
Wanneer: 19 tot 21.30u
23 april 2019

Deze activiteit organiseren we in het kader van 10 jaar AZ Turnhout. Elke maand zijn patiënten en andere geïnteresseerden welkom op een nocturne op campus Sint-Jozef. Tijdens deze avonden gaan artsen en andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

De gynaecoloog die link je misschien vooral aan het opvolgen van een zwangerschap en het begeleiden van een bevalling. Maar hij of zij is er ook voor veel andere en soms ook minder fijne momenten. Zo zijn de gynaecologen ook betrokken bij de behandeling van kanker aan de borst, eierstok of baarmoeder, bij urineverlies of als het zwanger worden niet zo maar lukt. Tijdens deze nocturne vertellen de gynaecologen van Gynesis AZ Turnhout jullie graag over hun werk.  

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19u. De voorlichting begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u napraten met een drankje. Om 21.30u sluit deze verdieping.

Prijs

Gratis

Locatie

AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Troevenzaal (volg route C75)

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be of via het online inschrijf formulier.

Schrijf u in voor deze nocturne

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.