Menu Sluit menu

10 jaar AZ Turnhout

30 januari 2019

In 2019 bestaat AZ Turnhout 10 jaar en dat vieren we!

We organiseren het hele jaar door extra activiteiten. Ontdek hier ons feestprogramma voor patiënten, bezoekers en andere geïnteresseerden. 

Oktober

8/10 - Nocturne: wilsbeschikking, DNR ('niet reanimeren') en euthanasie

Wat moet of wil u weten over deze onderwerpen? Wat kan u vooraf op papier laten zetten en wat laat de wet toe? Is euthanasie in ons ziekenhuis mogelijk en kan het bij elke ziekte? Het Medisch Ethisch Comité van AZ Turnhout geeft u op deze avond praktische en wettelijke info over wilsbeschikking, DNR ('niet reanimeren') en euthanasie. Daarnaast is er ruimte voor een interactieve discussie.

Meer info

November

14/11 - Nocturne: in de bres tegen stress

Onze psychologen leggen op deze avond uit hoe je je weerbaarder kan maken tegen stress. De invloed van stress op onze slaap komt eveneens aan bod.

Meer info

December

10/12 - Nocturne: slagaderverkalking en de verstrekkende gevolgen voor uw gezondheid

Atherosclerose of slagaderverkalking is een veelvoorkomende oorzaak van hart- en vaatziekten. In de slagaders die het hart voeden, veroorzaakt verkalking het gevaar dat het hart onvoldoende bloed krijgt. Dit kan onder andere leiden tot een hartinfarct en plotse dood. De cardiologen van AZ Turnhout vertellen op deze avond wat de risicofactoren zijn voor slagaderverkalking en hoe zij in het Kempens Hartcentrum de aandoening behandelen.

Meer info

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.