Menu Sluit menu

Infosessie geheugen en concentratiestoornissen bij kanker (soms lukt het even niet)

Waar: Campus Sint Elisabeth - Hartenzaal (volg route A18)
Wanneer: 14.30u tot 16.30u
7 oktober 2019

Infosessies voor kankerpatiënten

Drie keer per jaar geeft AZ Turnhout een reeks van infosessies voor kankerpatiënten en hun naasten. De infosessies gaan over verschillende thema's.  

maandag 7 oktober 2019 - geheugen- en concentratiestoornissen

Geheugen- en concentratieproblemen, ongeveer 30% van de mensen die behandeld worden voor kanker krijgt ermee te maken. Het treft dus zeker niet iedereen. Na de behandeling nemen deze problemen in de meeste gevallen ook weer af. Welke mechanismen spelen een rol? Wat kan je zelf doen om ermee om te gaan?

De oncopsychologen van AZ Turnhout geven uitleg en tips in een boeiende uiteenzetting, waar ruimte is voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

dinsdag 22 oktober 2019 - werkhervatting

Terug aan het werk gaan na kanker is niet altijd vanzelfsprekend. Veel mensen botsen op obstakels en zitten met vragen, twijfels en onzekerheden. Wat zijn de mogelijkheden? Waarop heb ik recht, waar kan ik beroep op doen? Wie kan mij hierbij helpen?

De verschillende aspecten van arbeidsongeschiktheid en werkhervatting komen aan bod en er is ruimte voor vragen.

Opgelet

Inschrijven voor één of meerdere van deze sessies is nodig en kan via de verpleging van het oncologisch dagziekenhuis, via 014/40.69.02 of via hilde.michiels@azturnhout.be. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.