Menu Sluit menu

Uw patiënt

Een goede zorg voor uw patiënt is ook voor ons ziekenhuis een belangrijk streefdoel. We willen dit doen in efficiënte samenspraak met u. Sinds de lancering van KWS in AZ Turnhout, zult u als huisarts stap voor stap meer info terugvinden via mynexuzhealthpro. In AZ Turnhout zijn voorlopig radiologische beelden enkel beschikbaar via Pacs on Web.

My Nexuz Pro

Met mynexuzhealthpro kunt u zelf afspraken maken voor uw patiënten bij specialisten van AZ Turnhout. Kies een van de beschikbare afsprakensloten en boek online. Alleen u als huisarts kunt online een afspraak maken, patiënten kunnen dit niet. Let op, niet alle afdelingen zetten afspraken open voor huisartsen. Voor de afdelingen die niet in MyNexuzPro terug te vinden zijn, kunt u best telefonisch een afspraak maken

Via mynexuzhealthpro krijgt u als huisarts ook inzage in het medisch dossier van uw patiënten. Stapsgewijs zal dit evolueren naar contacten, radiologische beelden, bloeduitslagen, verwijzingen, enzovoort. De snelheid waarmee bepaalde info via mynexuzhealthpro beschikbaar wordt gesteld, is afhankelijk van ziekenhuis tot ziekenhuis.

Om gebruik te maken van mynexuzhealthpro moet u een korte registratieprocedure doorlopen via UZ Leuven. Dit kan via de portaalsite voor de artsen via volgende link: www.mynexuzpro.be. Alles staat duidelijk uitgelegd op de homepage.

Pacs on Web

Via Pacs on Web kunt u als arts alle radiologische beelden en verslagen van uw patiënten opvragen en rechtstreeks bekijken. Dit systeem vervangt het vroegere Xeroxviewer. Het voordeel is dat alle zorgverleners die op Pacs on Web zijn aangesloten de beelden van een bepaalde patiënt kunnen opvragen, eender waar ze genomen zijn.

Indien u problemen ondervindt met het inloggen op Pacs on Web kunt u contact opnemen met de beheerder op het nummer 03/780. 17.40 of support@dobcomed.com.

Klinisch labo

Het klinisch laboratorium voert onderzoeken uit, die aangevraagd zijn door zowel interne als externe artsen. Neem contact op met de laboratoriumdirecteur indien u als huisarts of specialist interesse hebt om samen te werken met het laboratorium van AZ Turnhout.

Contact : klinisch bioloog Juul Boes

Voor de rapportering van resultaten ondersteunt het labo volgende protocols:
HealthOne, Medidoc, Omniwin, Windoc, Medar, Medsoft, Prodoc, Omnisoft en Medibase.

HealthOne, CareConnect en Daktari worden maandelijks gecontroleerd. De overige protocols zijn op eigen verantwoordelijkheid te gebruiken.
Voor de integratie van Order entry / result viewer vanuit de huisartsenpakketten ondersteunen we CareConnect en HealthOne.

Opgelet

Heeft u vragen over de online tools voor huisartsen? Contacteer de helpdesk informatica van AZ Turnhout  op 014 44 41 80 of via servicedesk@azturnhout.be. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.