Menu Sluit menu

Goochelaar verrast patiënten op campus Sint-Jozef

Waar: campus Sint-Jozef
Wanneer: 13.30 tot 17 uur
16 januari 2019

Patiënten die op 16 januari op campus Sint-Jozef verblijven, kunnen die dag bezoek krijgen van goochelaar Martijn Spaepen. Hij verrast niet enkel patiënten op de kinderafdelingen met zijn goocheltrucs, maar gaat ook langs bij afdelingen waar volwassenen verblijven. Want iedereen houdt toch van goochelen? 

Het ziekenhuis zal het hele jaar door soortgelijke kleine verrassingen organiseren voor patiënten, om samen met hen de tiende verjaardag van AZ Turnhout te vieren. 

Hocus pocus Speelkaart

Goochelaar Martijn Spaepen (14) mag zichzelf Belgisch kampioen goochelen noemen. Hij behaalde de titel in oktober 2018 op het nationale kampioenschap in Vilvoorde. Martijn won deze prijs in de categorie ‘close-up magie’. Close-up magie houdt in dat de goocheltrucs recht onder de neus van de toeschouwers gebeuren. Omdat Turnhout natuurlijk de stad van de speelkaart is, zal Martijn tijdens het optreden in het ziekenhuis vooral kaarttrucs laten zien. 

Heb je zin in meer na het optreden van Martijn? Breng dan zeker een bezoekje aan de tentoonstelling 'Hocus Pocus Speelkaart' die nog tot 31 januari te zien is in het Turnhoutse Nationaal Museum van de Speelkaart.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.