Menu Sluit menu

Meer dan 100 lopers van AZ Turnhout helpen Fataki op Dwars door Turnhout !

27 augustus 2019

Meer dan 100 ziekenhuismedewerkers, artsen en hun familie lopen op 31 augustus mee met Dwars door Turnhout. We lopen voor het goede doel : ons partnerziekenhuis in Congo. Kom jij supporteren voor onze lopers? Je kunt ons niet missen want AZ Turnhout wordt in september 10 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Iedereen loopt in een opvallend groen/blauw loopshirt en we staan met een AZ Turnhout tent op het Warandeplein. Hopelijk tot dan. 

AZ Turnhout heeft sinds 2012 een structureel partnership met de ngo Memisa. Dat behelst een jaarlijkse financiële steun van minstens 12.500 euro, uitwisseling van kennis en het uitbouwen van een duurzame relatie met het ziekenhuis en de gezondheidszone van Fataki (Noordoost-Congo). AZ Turnhout wil hiermee structureel meewerken aan een wereldwijde kwalitatieve basisgezondheidszorg.

Sinds enkele jaren organiseert het ziekenhuis van Turnhout een sponsorloop op Dwars door Turnhout waarbij ze haar artsen, medewerkers en hun familie vraagt iets meer inschrijvingsgeld te betalen, zodat de opbrengst naar het goede doel kan gaan.

Meer info de gezondheidszone Fataki en over de acties van AZ Turnhout ten voordele van Fataki, leest u op deze website.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.