Menu Sluit menu

AZ Turnhout strijdt mee tegen voedselverspilling

20 juli 2021

Vanaf 2 augustus kan je een goedkope maaltijd komen afhalen in de cafetaria van campus Sint-Jozef. We werken hiervoor samen met de organisatie 'Too Good To Go'.

Heb je voor vanavond nog geen eten in huis en je houdt wel van een verrassing? Download de app 'Too Good To Go' en reserveer een maaltijd. In de lijst van winkels in de regio Turnhout zal je AZ Turnhout zien staan. Het pakket kan bestaan uit voorverpakte maaltijden, pastasalades, broodjes en desserten. Je kunt je maaltijdpakket afhalen tussen 16 en 17 uur op campus Sint-Jozef: parkeer je wagen gerust even op de kiss&ride zone vlak naast de ingang en volg de pijlen naar de cafetaria. Betalen doe je rechtstreeks via de app wanneer je je maaltijd reserveert. 

Twee doelen in één klap

Je helpt niet alleen de voedselverspilling tegen te gaan, maar je steunt door de aankoop van een maaltijdpakket in AZ Turnhout ook ineens ons goed doel 'Help Fataki'. Ons pakket kost in totaal 3 euro. Een deeltje gaat naar de organisatie 'Too Good To Go'. Het resterend bedrag wordt integraal gestort ten voordele van ons partnerziekenhuis in Congo.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.