Menu Sluit menu

AZ Turnhout presenteert het jaarverslag 2019

25 juni 2020

AZ Turnhout is een vooruitstrevend regionaal ziekenhuis dat een ‘Gast-Huis’ wil zijn in de letterlijke betekenis van het woord. Gespecialiseerde zorg bieden dichtbij huis was net als de voorbije jaren onze missie. Mensgericht en met aandacht voor de beleving van de patiënt en zijn of haar naasten. Onze belangrijkste realisaties en opvallende gebeurtenissen van het afgelopen jaar leest u op deze website.

Jaarverslag 2019

2019 was een speciaal jaar, we vierden namelijk ons tienjarig bestaan. Tijdens de feestvreugde konden we niet vermoeden met welke crisis we in 2020 geconfronteerd zouden worden. De coronacrisis vroeg veel van onze mensen. Iedereen schakelde een versnelling hoger om onze patiënten te blijven ontvangen als Gasten in ons Huis en elkaar te ondersteunen waar het kon. We zijn er van overtuigd dat AZ Turnhout sterker uit deze crisis komt. Onze 2.000 artsen en medewerkers vonden op korte termijn immers antwoorden op onverwachte en ongekende uitdagingen. Dit allemaal dankzij hun inzet, betrokkenheid, collegialiteit en aanpassingsvermogen.
 
2019 lijkt door de coronacrisis al een eeuwigheid geleden. Toch geven we u graag nog een overzicht van ons afgelopen jaar.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.