Menu Sluit menu

Alle niet-dringende operaties worden uitgesteld vanaf maandag 26 oktober

23 oktober 2020

Door nieuwe overheidsmaatregelen in de strijd tegen corona zijn we net als de andere ziekenhuizen genoodzaakt om een deel van onze gewone zorg uit te stellen.

‼️ Belangrijk: wij bellen jou als je behandeling of ingreep uitgesteld moet worden. Als je niets van ons hoort dan kan je gewoon naar het ziekenhuis komen voor je geplande afspraak of ingreep.

Vanaf maandag 26 oktober moeten voor minimaal 4 weken (tot en met 22 november) alle niet-dringende operaties die een bed vereisen, zowel met ziekenhuisopname als in het dagcentrum, uitgesteld worden. 
Vanaf vandaag zullen medewerkers de patiënten telefonisch verwittigen van wie de operatie niet doorgaat. We vragen u dus even om geduld. Dit vergt heel wat organisatie van onze artsen en medewerkers.

Momenteel gaan de andere activiteiten gewoon door, zoals niet-chirurgische daghospitaalactiviteiten en de meeste raadplegingen. In functie van hoe Covid-19 evolueert kunnen bijkomende niet-dringende ingrepen uitgesteld worden. Ook alle levensnoodzakelijke en dringende behandelingen en ingrepen zullen sowieso doorgaan.

We willen ook benadrukken dat indien u twijfelt of gezondheidsklachten heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw huisarts of uw behandelend arts in het ziekenhuis. Blijf zeker niet rondlopen met uw twijfels, vragen en klachten.

Nog meer vragen ? U vindt wellicht een antwoord op onze coronapagina. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.