Menu Sluit menu

Revalidatiecentrum

Route

Campus Sint-Elisabeth: A13

Campus Sint-Jozef: D01

Telefoon

Campus Sint-Elisabeth : 014 40 63 45

Campus Sint-Jozef : 014 44 44 81

Afspraken tijdens de coronacrisis

In het belang van de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers houden we het aantal personen in onze wachtzaal zo beperkt mogelijk. Kom niet eerder dan een half uur voor uw afspraak naar het ziekenhuis. Te vroeg komen gaat leiden tot wachttijden en meer contact met andere patiënten. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Ambulante revalidatie zal op een veilige en graduele manier opstarten, waarbij in de eerste weken ongeveer 30% van de revalidanten zullen kunnen starten. Patiënten die therapie volgden zullen hier persoonlijk van op de hoogte worden gebracht, zelf bellen is niet nodig en belemmert zelfs de opstart.

Ook patiënten die nog moesten starten met revalidatie zullen zo snel mogelijk gecontacteerd worden om te kunnen starten met hun revalidatie.

De revalidatie zal opstarten onder strikte voorwaarden (handhygiëne, dragen van comfortmaskers, social distance). Groepsrevalidatie zal opstarten in groepjes van vier met één therapeut als begeleider, ook het oefenmateriaal staat zo opgesteld dat een afstand van minstens 1,5 meter tussen elkaar ten allen tijde verzekerd blijft.

  Diensthoofd

  Suzy Schorrewegen

  Suzy Schorrewegen

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

Information aux patients: La kinésithérapie après l'accouchement
Laatst bijgewerkt op
Download
Information aux patients: La kinésithérapie après une césarienne
Laatst bijgewerkt op
Download
Patient information: Physiotherapy after a caesarian section
Laatst bijgewerkt op
Download
Patient information: Physiotherapy after childbirth (Engels)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie Preventie van lymfoedeem onderste ledematen
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Aanpassingen aan het dagelijkse leven na schouderchirurgie
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Bewegen tijdens isolatie bij COVID-19
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Draag zorg voor je rug
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Groepsrevalidatie Parkinson
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Hartrevalidatie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.