Menu Sluit menu

Ombudsdienst

Route

Campus Sint-Elisabeth: A15

Campus Sint-Jozef: D13

Telefoon

U kunt bij de ombudsdienst van AZ Turnhout terecht met klachten of vervelende ervaringen die u in het ziekenhuis hebt gehad, maar ook ideeën om het ziekenhuis te verbeteren zijn altijd welkom. Daarmee helpt u niet alleen u zelf maar ook het ziekenhuis en andere patiënten die na u komen.

Alle info over de ombudsdienst vindt u onder de rubriek ‘Suggesties en klachten’.  

  Diensthoofd

  Mariëtte Konings

  Mariëtte Konings

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Huishoudelijk reglement ombudsfunctie AZ Turnhout
Laatst bijgewerkt op
Download
Welkom bij de ombudsdienst
Laatst bijgewerkt op
Download
Wet: Rechten van de patiënt
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.