Menu Sluit menu

Ziekenhuiswinkeltjes spelen in op verlate en verkorte bezoekuren

4 juni 2020
winkeltje ziekenhuis

Bezoek je een patiënt en wil je een kleine attentie meenemen? Onze ziekenhuiswinkeltjes zijn ook 's avonds tijdens de bezoekuren open. Wie geen tijd in het winkeltje wil verliezen, kan vooraf telefonisch een cadeautje bestellen. Het is zelfs mogelijk om een cadeautje op de kamer van een patiënt te laten leveren.

Openingsuren campus Sint-Elisabeth
  • maandag - vrijdag: 9.30 - 19.00 uur
  • zaterdag, zondag en feestdagen : gesloten 
Openingsuren campus Sint-Jozef
  • maandag - vrijdag: 8 - 19 uur
  • zaterdag, zondag en feestdagen: gesloten
Vooraf een cadeautje bestellen of een cadeautje laten leveren

Wil je geen tijd verliezen in het ziekenhuis, dan kan je vooraf een cadeautje bestellen. De winkeliers zetten het dan al ingepakt voor je klaar. Zolang de crisis niet voorbij is blijven zij ook cadeautjes op de kamers van patiënten bezorgen.

Hoe bestellen en betalen? 

Neem telefonisch contact op met het winkeltje op de campus waar de patiënt is opgenomen.

  • winkeltje 't Gazetje campus Sint-Elisabeth: 014 63 83 50
  • winkeltje campus Sint-Jozef: 014 44 45 49

Betalen kan in de winkel zelf. Kom je niet op bezoek maar wil je wel een cadeautje laten leveren? Na overschrijving van het te betalen bedrag, zal het cadeau bezorgd worden bij de patiënt. 

Op de Facebookpagina van 't Gazetje  kan je foto's terugvinden van hun aanbod. Je kan op deze pagina ook via een privéberichtje iets bestellen voor een patiënt in het ziekenhuis.  

Kies je liever in het winkeltje zelf iets uit? Dan mag je gerust iets eerder komen om nog langs het winkeltje te passeren. Zo gaat er geen tijd van het bezoekuur verloren. Hou er wel rekening mee dat je max. 15 minuten voor aanvang van het bezoekuur het ziekenhuis mag binnen komen.        

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.