Menu Sluit menu

Ziekenhuiswinkeltjes leveren cadeautjes aan opgenomen patiënten

31 maart 2020
winkeltje ziekenhuis

Wegens de coronamaatregelen die vanaf zaterdag 14 maart in moesten gaan in alle ziekenhuizen (bezoek is tijdelijk niet toegestaan en alle niet-dringende afspraken in het ziekenhuis moeten worden geannuleerd), waren de winkeltjes op campus Sint-Jozef en Sint-Elisabeth de afgelopen weken gesloten. 

De winkeltjes, die zelfstandig uitgebaat worden door Katrien Hertogs ('t Gazetje op campus Sint-Elisabeth) en Greet Berghmans & Frank Jacobs (winkeltje op campus Sint-Jozef), hebben hun werking nu aangepast zodat ze toch weer open kunnen gaan. Ligt een familielid of goede vriend(in) in het ziekenhuis? Dan kan je hen via onze winkeltjes verrassen met een leuk cadeautje (hun favoriete magazine, een doos pralines, bloemen, een geschenkmand, een heliumballon die de kamer opvrolijkt, ...). De uitbaters van onze winkeltjes zorgen dat je cadeautje geleverd wordt op de kamer van de patiënt. Ook patiënten zelf kunnen uiteraard een bestelling plaatsen bij onze winkeltjes (de krant, frisdrank, iets om te snoepen, ...). 

Hoe bestellen en betalen? 

Neem telefonisch contact op met het winkeltje op de campus waar de patiënt is opgenomen.

  • winkeltje 't Gazetje campus Sint-Elisabeth: 014 63 83 50
  • winkeltje campus Sint-Jozef: 014 44 45 49

Na overschrijving van het te betalen bedrag, zal het cadeau bezorgd worden bij de patiënt. 

Op de Facebookpagina van 't Gazetje kan je foto's terugvinden van hun aanbod. Je kan op deze pagina ook via een privéberichtje iets bestellen voor een patiënt in het ziekenhuis.  

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.