Menu Sluit menu

Warmste Week in AZ Turnhout

28 oktober 2019

Van 4 t.e.m. 8 november organiseren enkele van onze collega's acties voor goede doelen die hen nauw aan het hart liggen. Je komt hen op campus Sint-Jozef tegen in de inkomhal en op campus Sint-Elisabeth in de richting van de cafetaria.

Maandag 4 november

Collega en dierenliefhebber Kris verkoopt op campus Sint-Jozef soep, broodjes en ander lekkers ten voordele van Greyhounds in Nood België

Collega Seppe Thoné, hoofdverpleegkundige van de hospitalisatieafdeling oncologie, verkoopt op campus Sint-Elisabeth in de namiddag koekjes en snoepjes ten voordele van Goed Gemutst, een vzw die mutsjes en hoofddeksels maakt voor kankerpatiënten. 

Dinsdag 5 november

Liselotte Hendrickx en Carine Swinnen van centrale sterilisatie verkopen op campus Sint-Jozef gehaakte knuffels ten voordele van de Cliniclowns. 

Woensdag 6 november

Collega Marjolein Vos van de personeelsdienst verkoopt op campus Sint-Jozef in de voormiddag  en op campus Sint-Elisabeth in de namiddag chocolade, knuffels, fietsbellen en kerstkaartjes ten voordele van de Mucovereniging. 

Marijke Proost van de raadpleging longziekten verkoopt op campus Sint-Jozef in de namiddag snoepzakjes ten voordele van de Zorgboerderij De Brem. 

Donderdag 7 november

Hoofdverpleegkundige Lief van de materniteit verkoopt samen met de vroedvrouwen gebak en wafels op campus Sint-Jozef ten voordele van de Kleine Superhelden.

De collega's Inga en Anne-Mie van de palliatieve eenheid verkopen natuurstenen hartjes, wenspoppetjes, sleutelhangers, theelichtjes, ... op campus Sint-Elisabeth in de voormiddag ten voordele van de Wensambulance.

Annemie Goossens van de sociale dienst verkoopt op campus Sint-Elisabeth in de namiddag gadgets van vergeet-me-nietjes voor de vzw Tandem

Vrijdag 8 november

Collega Pieter en zijn zus Marjan verkopen op campus Sint-Jozef in de voormiddag snoepkersen ten voordele van de Cliniclowns.

De collega's Inga en Anne-Mie van de palliatieve eenheid verkopen natuurstenen hartjes, wenspoppetjes, sleutelhangers, theelichtjes, ... op campus Sint-Jozef in de namiddag ten voordele van de Wensambulance.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.