Menu Sluit menu

Vakantiewerk in AZ Turnhout

7 februari 2024
vakantiewerk in AZ Turnhout

Voor de zomermaanden (juli-augustus-september) is AZ Turnhout op zoek naar studenten die zin hebben in een toffe vakantiejob. Je kan bij ons werken in de zorg (als je een relevante studierichting volgt) of op ondersteunende diensten (schoonmaak, keuken, administratie, ...). 

in de zorg

We zoeken studenten verpleegkunde, vroedkunde, geneeskunde en health care management ter ondersteuning van onze verpleegafdelingen en poliklinieken. Wij kunnen je vakantiewerk in de zorg aanbieden.  solliciteer hier

Als je dit schooljaar afstudeert (en nog niet meteen start met een vaste job) ben je bij ons ook heel erg welkom om in de zomervakantie nog als jobstudent te werken. 

Vragen? mail: jobstudenten.zomer@azturnhout.be of bel 014 40 68 19 (Lore Aerts) of 014 40 69 80 (Annemie Verkoeyen)

op ondersteunende diensten

Ook voor de ondersteunende diensten zoals schoonmaak, keuken, administratie, onthaal, logistiek, IT en apotheek zoeken we heel wat jobstudenten. Voor deze vacature kan elke student zich aanmelden, je hoeft geen bepaalde studierichting te volgen.  solliciteer hier

Vragen? mail: jobstudenten.zomer@azturnhout.be of bel 014 44 45 01 (Ingrid Joris)

goed om te weten

  • Studenten moeten in 2024 17 jaar worden of ouder zijn.
  • We geven voorkeur aan jobstudenten die een volledige maand kunnen werken.
  • Als je solliciteert voor 1 maart kunnen we zo veel mogelijk rekening houden met jouw voorkeur qua dienst en data voor het vakantiewerk. Rond eind maart krijgt elke weerhouden jobstudent van ons een bevestiging van de dienst waar ze aan de slag kunnen gaan en de data van het vakantiewerk.
  • Bij het solliciteren is het niet nodig om een motivatiebrief of CV toe te voegen. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.