Menu Sluit menu

Renovatiewerken op campus Sint-Elisabeth

27 februari 2023

AZ Turnhout start met een grote renovatie van enkele verdiepingen boven de dienst spoedgevallen. Eind december 2023 hopen we om de nieuwe ruimtes in gebruik te kunnen nemen.

Wat komt er op de vernieuwde locaties?

Op de eerste verdieping bereiden we de komst voor van een huisartsenwachtpost

Op de tweede verdieping komt een splinternieuwe revalidatiezaal. Hier gaan zowel opgenomen patiënten revalideren als mensen die op afspraak naar het ziekenhuis komen voor hun revalidatie. De zaal is voorzien om in alle privacy verschillende types van zorg te bieden. Zo richten we er onder andere een therapiekeuken en –badkamer in. Er komt ook een buiten-revalidatieruimte, op een dakterras.

Ook de derde verdieping wordt volledig gerenoveerd, al is er nog geen concrete invulling voor deze verdieping. Toch zal de moderne ruimte in de toekomst zeker van pas komen. Jaar op jaar is er extra consultatieruimte nodig.

Mogelijk geluidshinder

Werken brengen helaas altijd hinder met zich mee. Al zullen de aannemers deze tot een minimum proberen te beperken. We verwachten vooral geluidshinder tijdens de sloopwerken (midden maart tot en met midden april 2023). Vooral patiënten op spoed, medische beeldvorming en het Kempens hartcentrum kunnen hier last van hebben. Deze diensten grenzen aan de verdiepingen die gerenoveerd worden. De opbouwwerken zullen minder hinder veroorzaken.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.