Menu Sluit menu

Opening van ons give & go punt op beide campussen

20 maart 2020

Persoonlijke spullen en was van een opgenomen patiënt afgeven of ophalen? Dat kan via de ‘Give & Go’

Een geschenkje, een gsm, een tekening, een laptop of de was? We zorgen ervoor. Je kunt ze elke dag (ook op zondag) tussen 9 en 18 uur afgeven aan de medewerkers bij de Give & Go zone in de inkomhal van campus Sint-Jozef en van campus Sint-Elisabeth. Verpak de spullen die je wil afgeven in een gesloten doos, zak, of valies (was) voorzien van de naam, het kamernummer en de afdeling van de patiënt. Breng geen geld of breekbare spullen binnen. Wij zorgen ervoor dat alles de dag zelf nog bij jouw opgenomen kennis of familielid terecht komt.

We willen wel benadrukken dat we geen bederfbare producten, zoals versbereide maaltijden of gekoelde  en verse producten, kunnen aannemen. De pakketjes worden namelijk niet onmiddellijk naar de patiënt gebracht en omwille van voedselveiligheid willen we hierin geen enkel risico nemen.

Als jouw opgenomen familielid spullen of vuile was heeft klaargezet om opgehaald te worden, dan verloopt dat op dezelfde manier. De patiënt (of verpleegkundige) contacteert de persoon die alles moet komen afhalen, zodat dit zeker de dag zelf in orde wordt gebracht. Je kan de doos, zak of valies komen ophalen van maandag tot en met zaterdag tussen 14 en 18 uur. 
 

Draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.