Menu Sluit menu

Omleiding naar campus Sint-Jozef op zondag 24 september

21 september 2023

De Turnhoutse triatlonclub Taxan[TRIA] organiseert op zondag 24 september een triatlonwedstrijd. Het fietsparcours ligt op de Steenweg op Merksplas.

Kom je met de auto naar campus Sint-Jozef tussen 11 en 19u? Hou er dan rekening mee dat je het ziekenhuis enkel kan bereiken enkel via de ring van Turnhout. Ook wie vanuit Merksplas naar campus Sint-Elisabeth wil rijden, zal een omleiding moeten volgen.

Route naar campus Sint-Jozef

Fiets 
Het ziekenhuis is bereikbaar via je normale fietsroute. Fietsers moeten op de Steenweg op Merksplas wel steeds de instructies van de seingevers volgen voor het veilig kruisen van het parcours.

Auto

  • Vanuit Merksplas: Omleiding volgen via Beerse (via N132), Vosselaar (via N12), aan kruispunt bij Van Roey de ring oprijden richting campus Sint-Jozef (via R13 Nassaulaan en N124 Steenweg op Merkplas)
  • Vanuit Turnhout centrum: via De Merodelei, aan kruispunt Van Roey de ring oprijden richting campus Sint-Jozef (via R13 Nassaulaan en N124 Steenweg op Merkplas)
  • Vanuit Weelde Station via de volledige ring van Turnhout

Bekijk de omleidingen op dit handige kaartje

Bus
De bussen van De Lijn worden omgeleid. Tussen 11 en 19 uur rijden er geen bussen van en naar AZ Turnhout campus Sint-Jozef. Meer info op www.delijn.be

Route campus Sint Elisabeth

Fiets
Vanuit Merksplas: het ziekenhuis is bereikbaar via je normale fietsroute. Fietsers moeten op de Steenweg op Merksplas wel steeds de instructies van de seingevers volgen voor het veilig kruisen van het parcours.

Auto
Vanuit Merksplas: Omleiding volgen via Beerse (via N132), Vosselaar (via N12), aan kruispunt van Roey de ring oprijden richting campus SE.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.