Menu Sluit menu

Omleiding naar campus Sint-Jozef op dinsdag 19 september

7 september 2023

Op dinsdag 19 september zijn er werken gepland aan de verlichting op de Nassaulaan (het stukje ring tussen campus Sint-Jozef en het kruispunt aan van Roey). De werken gaan door tussen 8.30 en 16 uur.

Komt u via de ring van Turnhout naar campus Sint-Jozef? Hou er dan rekening mee dat u een omleiding moet volgen. Tijdens de werken kan u namelijk niet rechts afslaan naar campus Sint-Jozef als u van de ring van Turnhout komt.

De omleiding voor auto's staat groen aangeduid op de kaart onderaan deze pagina. Ook als u met de fiets komt, moet u een klein beetje omrijden, deze omleiding staat paars aangeduid op de kaart hieronder (omleiding door de fietstunnel, om dan kort te 'spookrijden' op het fietspad links van de Nassaulaan).

Hinder

  • De rechtse afslagstrook op het kruispunt van de Nassaulaan met Steenweg op Merksplas wordt afgesloten.
  • Autoverkeer op de Nassaulaan kan linksaf blijven draaien op Steenweg op Merksplas. 
  • Autoverkeer dat via de Nassaulaan richting AZ Turnhout - Campus Sint Jozef en het centrum van Turnhout wil rijden, volgt een omleiding via Steenweg op Antwerpen, Koningin Astridlaan, Hertoginstraat, Brugstraat, Nieuwe Kaai en Steenweg op Merksplas. 
  • Voetgangers en fietsers op de Nassaulaan richting Steenweg op Merksplas gaan aan de Oude Beersebaan de fietstunnel in en rijden in dubbele rijrichting naar het kruispunt met Steenweg op Merksplas. Aan het kruispunt steken ze terug over. 
  • Verkeer op Steenweg op Merksplas ondervindt geen hinder.

Meer info: https://www.turnhout.be/nassaulaan-2

Omleiding op kaart

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.