Menu Sluit menu

Omleiding naar campus Sint-Elisabeth van 3 tot en met 5 april

23 maart 2023

In de paasvakantie voert het Agentschap Wegen en Verkeer werken uit op een belangrijk kruispunt in de buurt van campus Sint-Elisabeth. Het wegdek op het kruispunt van de ring van Turnhout met Steenweg op Zevendonk en Graatakker is aan een grondige vernieuwing toe. De werken starten op maandag 3 april en zijn afgerond op donderdag 6 april.

Om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken, voert AWV de werken uit in een vakantieperiode. Toch wordt ernstige hinder verwacht. Om de werken uit te voeren wordt het drukke kruispunt namelijk volledig afgesloten. Doorgaand verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de snelweg E34 tussen de op- en afrittencomplexen van Turnhout-West (23) en Oud-Turnhout (25). 

Asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij slechte weersomstandigheden kan de planning nog wijzigen of kunnen de werken langer duren dan gepland. De meest actuele info is steeds beschikbaar op www.wegenenverkeer.be/turnhout.

Omleiding naar campus Sint-Elisabeth

Campus Sint-Elisabeth blijft steeds bereikbaar. Wie met de wagen komt, moet een omleiding volgen.

Met de fiets / te voet

Fietsers en voetgangers kunnen het kruispunt niet oversteken tijdens de werken, maar kunnen met de fiets aan de hand rond de werfzone passeren.

Met de auto

Kom je met de auto naar het ziekenhuis, dan moet je een lokale omleiding volgen vanaf de Steenweg op Gierle. Verkeer naar het ziekenhuis vanuit Oud-Turnhout, neemt de snelweg E34 en de afrit Turnhout-West om zo de Steenweg op Gierle te bereiken en vervolgens de lokale omleiding te volgen. Als je weg rijdt van het ziekenhuis, kan dat wel gewoon via de Rubensstraat en de ring.

Grotere omleiding over de E34 voor verkeer uit Oud-Turnhout

Bekijk je deze afbeeldingen via smartphone? Via de website van wegen en verkeer kan je de kaarten in grotere versies bekijken.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.