Menu Sluit menu

Nacht van de Ondernemende Student : AZ Turnhout daagt uit

2 december 2019

Thomas More heeft aandacht voor de ondernemende vaardigheden van zijn studenten, dag en nacht! Soms mag je dat letterlijk nemen, zoals op donderdag 5 december tijdens de “Nacht van de ondernemende student”. Meer dan 200 studenten met ondernemende goesting gaan op Campus Turnhout in groepjes een hele nacht aan de slag met een reëel probleem. 

Na Nike, Janssen Pharmaceutica, VanRoey.be en Torfs daagt dit jaar AZ Turnhout  de studenten uit.

Om 20 u stellen twee directieleden van AZ Turnhout de challenge of opdracht voor aan de studenten en coaches. De multidisciplinaire groepen van vijf tot zes studenten van Thomas More zijn vooraf samengesteld. Eenmaal de opdracht bekend is, wordt de uitdaging uitgewerkt en vertaald naar een “ondernemingsidee”.

Tussen 05.30 en 07.00 uur vrijdagmorgen stellen de teams hun ondernemingsidee voor aan de coaches en de experten die hen begeleidden, wat onder andere medewerkers van AZ Turnhout zijn. Zij zoeken het meest creatieve, maar ook economisch haalbaar ondernemersplan. In de  halve finales nemen telkens een aantal teams het tegen elkaar op. Vrijdagochtend rond 8u bepaalt AZ Turnhout wie de winnaar is. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.