Menu Sluit menu

Juni: wegenwerken voor campus Sint-Elisabeth

16 mei 2020

Vanaf dinsdag 2 juni zijn er gedurende drie weken wegenwerken aan de Ring van Turnhout, ter hoogte van onze campus Sint-Elisabeth. Patiënten zullen een korte omleiding moeten volgen.

Van 2 tot 7 juni kunnen patiënten de Rubensstraat niet in- of uitrijden. Dit is de straat die campus Sint-Elisabeth met de ring verbindt. Het ziekenhuis is dan te bereiken via de Nachtegalenstraat - Smiskensstraat - Papenbruggestraat (gele omleiding op het plan). In de volgende 2 weken van de werken kan het verkeer gewoon via de Ring de Rubensstraat inrijden naar het ziekenhuis.

Vanuit de Rubensstraat de Ring oprijden is gedurende de volledige duur van de werken niet mogelijk. Uitrijdend verkeer rijdt tijdens deze 3 weken weg via de Papenbruggestraat en Graatakker (blauwe omleiding op het plan).

Hinder voor fietsers

De hinder voor fietsers blijft beperkt. Het fietspad aan de binnenring blijft tijdens de werken bereikbaar. De fietsoversteken aan de Rubensstraat en aan de Steenweg op Tielen worden wel afgesloten. Oversteken kan aan de oversteken aan de Steenweg op Gierle of aan de Steenweg op Zevendonk.

Meer info over de werken: www.wegenenverkeer.be/turnhout

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.