Menu Sluit menu

Give & go punten voor persoonlijke pakjes en was

20 maart 2020

Opgelet

Vanaf dinsdag 2 juni is enkel het give & go punt op campus Sint-Elisabeth nog open. Via dit punt kan u zaken afgeven of ophalen wanneer bezoek niet toegestaan is bij uw naaste. Wanneer bezoek wel is toegestaan, kan u de nodige spullen meegeven aan de vaste bezoeker die dagelijks bij de patiënt langs mag gaan. 

Wanneer u komt voor een geplande, korte opname, gaan we ervan uit dat u zelf alle nodige spullen meeneemt voor het verblijf in het ziekenhuis.

Openingsuren

Een geschenkje, een gsm, een tekening, een laptop of de was? We zorgen ervoor. Je kunt ze elke dag (ook in het weekend) tussen 9 en 19.30u afgeven aan de medewerkers bij de Give & Go zone in de inkomhal van campus Sint-Jozef en van campus Sint-Elisabeth. Zaken die na 18u worden afgegeven aan het Give & Go punt, kunnen we pas de volgende dag bij de patiënt op de kamer afgeven. 

Richtlijnen
  • Verpak de spullen die je wil afgeven in een gesloten doos, zak, of valies (was) voorzien van de naam, het kamernummer en de afdeling van de patiënt.
  • Breng geen geld of breekbare spullen binnen. 
  • We willen wel benadrukken dat we geen bederfbare producten, zoals versbereide maaltijden of gekoelde  en verse producten, kunnen aannemen. De pakketjes worden namelijk niet onmiddellijk naar de patiënt gebracht en omwille van voedselveiligheid willen we hierin geen enkel risico nemen.
Ophalen van vuile was

Als jouw opgenomen familielid of naaste  vuile was of andere spullen heeft klaargezet om opgehaald te worden, dan verloopt dat op dezelfde manier. De patiënt (of verpleegkundige) contacteert de persoon die alles moet komen afhalen, zodat dit zeker de dag zelf in orde wordt gebracht. Je kan de doos, zak of valies komen ophalen van maandag tot en met zondag tussen 14 en 19.30u. 

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.