Menu Sluit menu

Ereloonsupplementen voor éénpersoonskamer stijgen naar 135%

9 februari 2021

Vanaf 1 maart 2021* verhogen onze ereloonsupplementen, die aangerekend kunnen worden bij de keuze voor een eenpersoonskamer, van 100% naar 135%. Het wordt dus iets duurder om in ons ziekenhuis in een éénpersoonskamer te verblijven. Deze extra inkomsten zijn nodig om te kunnen blijven investeren in kwaliteit en patiëntveiligheid in ons ziekenhuis.

AZ Turnhout was één van de laatste ziekenhuizen in Vlaanderen die nog een tarief van 100% ereloonsupplementen aanrekende. Helaas is het niet langer haalbaar om aan deze tarieven te blijven werken. Met een ereloonsupplement van 135% blijven we één van de goedkopere ziekenhuizen in ons land en houden we onze zorg toegankelijk.

In de andere ziekenhuizen van het Kempens Ziekenhuisnetwerk was 135% al het gangbare supplement. Na de verhoging van de prijzen in AZ Turnhout betaalt een patiënt in elk ziekenhuis van Ziekenhuisnetwerk Kempen evenveel voor het verblijf in een standaard éénpersoonskamer.

*Tot 1 mei 2021 is er een uitzondering voor patiënten die voor februari 2021 een opnameverklaring tekenden. Zij tekenden voor een tarief aan 100% ereloonsupplementen en die afspraak willen we nakomen.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.