Menu Sluit menu

Centrale wachtruimtes op beide campussen

9 oktober 2020

Om zo weinig mogelijk mensen tegelijk aanwezig te hebben in het ziekenhuis, vragen we aan patiënten om stipt op tijd op de afspraak te komen (niet vroeger dan 30 minuten voor je afspraakuur) en worden begeleiders van patiënten die op afspraak of voor een onderzoek komen, in beperkte mate toegelaten.

Vanaf maandag 12/10 kunnen patiënten die toch te vroeg zijn voor hun afspraak en begeleiders van patiënten, wachten in centrale wachtruimtes ingericht op beide campussen. Tijdens de zomermaanden vroegen we deze mensen om even buiten te blijven wachten of in hun wagen, maar met de winter voor de deur, bieden we nu een alternatief. 

  • Campus Sint-Elisabeth : de ruimte voor de cafetaria. Mensen die iets willen consumeren kunnen wel in de cafetaria terecht tussen 9 en 18.30u op weekdagen.
  • Campus Sint-Jozef : atrium aan het winkeltje

Er worden tafels gezet met een beperkt aantal stoelen, handalcohol en info over de maatregelen die in het ziekenhuis van belang zijn. Mogen we u eraan herinneren dat u overal in het ziekenhuis, dus ook in deze wachtruimtes, een mondmasker draagt.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.