Menu Sluit menu

Campus Sint-Jozef op maandag 4 december enkel bereikbaar via ring

28 november 2023

Opgelet

Update 5/12: Stad Turnhout liet ons weten dat Brug 2 vandaag weer open is voor al het verkeer. Campus Sint-Jozef is weer bereikbaar langs Turnhout Centrum - Nieuwe Kaai.

De Vlaamse Waterweg voert op maandag 4 december herstellingswerken uit aan Brug 2. Deze brug ligt op de verbindingsweg tussen Turnhout centrum (Nieuwe Kaai) en AZ Turnhout campus Sint-Jozef. Tijdens de werken wordt Brug 2 afgesloten voor al het verkeer. Hierdoor is onze campus Sint-Jozef vanuit Turnhout centrum enkel bereikbaar via de ring (Nassaulaan).

Tijdens de werken wordt Brug 2 afgesloten voor al het verkeer. Onderstaande verkeersmaatregelen zijn van kracht:

  • AZ Turnhout campus Sint-Jozef is enkel bereikbaar via de ring.

  • Voetgangers en fietsers volgen een omleiding via Steenweg op Merksplas, Nassaulaan, Oude Beersebaan, Koningin Astridlaan, Hertoginstraat en Brugstraat in beide richtingen. Of via de Nieuwe Kaai, Bels Lijntje en de fietsbrug over het kanaal, Jaagpad en Steenweg op Merksplas in beide richtingen.

  • Autoverkeer volgt een omleiding via Steenweg op Merksplas, Nassaulaan, Steenweg op Antwerpen, de Merodelei, Stationstraat, Renier Sniedersstraat, Guldensporenlei en Nieuwe Kaai. Omgekeerd via de Brugstraat, Hertoginstraat, Koningin Astridlaan, Oude Beersebaan, Nassaulaan en Steenweg op Merksplas.

  • De Lijn volgt een omleiding. Voor vertrektijden en haltes raadpleeg www.delijn.be.

De aannemer start maandag 4 december om 9 uur. Vanaf dan wordt de brug afgesloten en gelden de omleidingen.   Tijdens de werken wordt het voor de aannemer pas duidelijk of ze de werken op één dag kunnen afronden of dat zij meerdere dagen nodig hebben om de herstelling uit te voeren.

Meer info: https://www.turnhout.be/brug-4

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.