Menu Sluit menu

Tabakologen

Route

Campus Sint-Elisabeth: A45 

Telefoon

Danielle Joris: 0476 26 92 11

Wenst u te stoppen met roken? AZ Turnhout werkt samen met twee externe tabakologen. Zij werken nauw samen met de Tabak Stop Lijn. De Tabak Stop Lijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 15 tot 19 u op het nummer 0800/111 00. Op de website van Tabakstop vindt u heel wat informatie over stoppen met roken. U kunt er bovendien beroep doen op de ‘rookstopcoach’ die u via mail zal begeleiden.

  Tabakoloog

  Daniëlle Joris

  Daniëlle Joris
  Tabakoloog

  Michel Mertens

Bereikbaarheid

Campus Sint-Elisabeth

 • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Campus Sint-Jozef

 • Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij enkele grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. 
   
 • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 432 (Arendonk - Turnhout - Merksplas - Rijkevorsel - Brecht) en 430 (Reusel - Turnhout - Hoogstraten - Meerseldreef) bedienen de halte voor de ingang van campus Sint-Jozef. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
   
 • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Cardiale revalidatie - rookstopbegeleiding
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Rookstopbegeleiding door een erkend tabakoloog tijdens uw hospitalisatie
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.